Bröllopsfotograf till bröllop i Varberg

Bröllopsfotograf till bröllop i Varberg

Hej alla fina följare!

I sommar är det dags för bröllop för en av mina bästa vänner och jag hjälper till med förberedelser. Det senaste att bocka av är att vi bokat en bröllopsfotograf som kommer och förevigar deras speciella dag i Varberg.

Jag är så glad för min väns skull att hon äntligen hittat kärleken och de är så fina tillsammans så jag är helt säker på att de är helt rätt för varandra. Jag har agerat som smakråd i allt möjligt, från inbjudningskort till dekorationer och blommor. Jag fick höra talas om en bröllopsfotograf som jag tog kontakt med och lyckligtvis så var han ledig den dagen som deras bröllop är. När vi fick titta i hans portfolio och hans olika sociala medier med exempelbilder från tidigare uppdrag så fick jag förtroendet att boka honom.

Jag förstår att det är mycket att tänka på och en sådan här dag vill man att allt ska bli perfekt. Jag kommer hjälpt till så mycket jag kan för hon och hennes kära fästman är verkligen värda det och jag vet att de två kommer finnas där och hjälpa mig när jag väl får uppleva detsamma. Även om jag inte hittat rätt än så är jag bara glad för deras skull, det är nästan så jag undrar vem som ser fram emot bröllopet mest, jag eller min vän haha! Men när man känner varandra så väl och funnits där med och för varandra genom så mycket så känner man ju verkligen med deras lycka.

Det känns skönt att kunna checka av en så viktig del som bokad bröllopsfotograf på listan med förberedelser. Nästa grej är nog att provsmaka mat och dessert och där ska jag och en vän till brudgummen få följa med det blivande brudparet för att vara smakråd vilket ska bli väldigt roligt! Nu ska jag försöka fokusera på jobbet igen, men vi hörs snart igen. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.