Vägledning fick mig att må bättre

Vägledning fick mig att må bättre

Men gud vad trevligt att just du är tillbaka här på min blogg. Jag och min familj, pojkvän samt tre barn har idag vart ute i stadsparken och lekt på lekplatsen i flera timmar. Vi tog med oss picknick så att barnen och vi kunde samla energi för att faktiskt kunna vara ute och leka. Jag har i alla fall haft det lite jobbigt på sistone och därför har jag gått till Guidance som erbjuder vägledning i Örnsköldsvik, jag kände att jag var tvungen att få bukt på livet för att kunna må bra igen.

Det har vart mycket nu de senaste månaderna med att vänner har lämnat mig och även att en nära släkting har gått bort och mycket annat. Man brukar må dåligt efter det, men eftersom det var så många månader sedan detta hände så borde jag ha klarat mig och faktiskt börja må bra igen. Jag har tyvärr inte gjort det så därför valde jag att gå på denna vägledning i Örnsköldsvik för att kunna få hjälp med detta. Det blev verkligen mycket bättre och jag är glad att jag tog denna hjälp för nu har jag börjat kunna känna glädje igen. Den vägledning jag fick var att följa vissa punkter och se till att jag har gör rätt val i livet , vilket jag verkligen har gjort nu. Jag uppskattar verkligen att umgås med familjen och denna dagen behövdes verkligen. Ta vara på er familj och ta dem inte för givet. Kärlek är det vi behöver i livet, det behöver inte vara så att man har en partner utan det kan komma från en kompis eller en familjemedlem. Det fick jag lära mig av denna vägledning i Örnsköldsvik. Ta hand om er.


Kommentarer är stängda.