Bukett från blomsterbutik i Mölndal till mamma på mors dag

Bukett från blomsterbutik i Mölndal till mamma på mors dag

Hejsan på er!

Här i Mölndal skiner solen och man får en känsla av försommar – äntligen! På söndag är det mors dag så jag har beställt en fin bukett av en blomsterbutik som jag ska hämta upp imorgon. Sådana här helger har man nog som blomsterbutik extra mycket att göra, så jag tänkte att det var bäst att förbeställa en.

?Min mamma älskar blommor så jag vet att hon kommer uppskatta det och jag förstår henne, man blir ju så glad av vackra blommor. Det är något visst liksom, om det är färgerna, dofterna eller deras olika utseende som gör något positivt med vårt sinne. Sen är det ju synd att de vissnar men det gör ju också på något sätt att vi uppskattar och tar tillvara på att njuta av de ännu mer medan de blommar.

Jag kan tycka det är ganska roligt och spännande med blommors språk, vad för olika budskap och känsla olika blommor ger. Deras art eller färger kan ju säga så mycket, men sen handlar det ju absolut om tycke och smak också. Jag själv älskar ljusrosa pioner till exempel och rosor i alla färger! Sen vad de står för eller betyder tänker jag inte så mycket på, jag köper de blommor som jag blir glad av.

Jag vet att mamma älskar tulpaner till exempel så det brukar jag köpa till henne, men den här gången blir det en komponerad bukett med lite fler olika blommor och så i. När jag var inne i vår blomsterbutik så gav jag de ganska fria händer men önskade lite särskilda färger och ungefär vad den skulle kosta. Det ska bli spännande att de vad de satt ihop imorgon när jag ska hämta den. Hoppas i har en fin fredag och att ni mår gott. Kram!


Kommentarer är stängda.