Gå på spa i Alvesta

Gå på spa i Alvesta

Välkommen, välkommen! Vad roligt att du har hittat hit, idag kommer du få läsa om företaget Eco Klinik Wislanda. Det är till dem och deras spa i Alvesta som jag gick tillsammans med min mamma för någon vecka sedan, det var hennes födelsedagspresent till mig.

Det här med att gå på spa är något som har blivit mer intressant för mig under den senaste tiden, det är någonting med lugnet som intresserar mig. Efter att en av mina kompisar bjöd med mig på en spadag har jag helt enkelt bara börjat älska det ännu mer, jag älskar verkligen det här med att bara vara. Därför önskade jag mig en dag på spa från min familj när jag fyllde år, vilket jag som sagt fick av min mamma. För någon vecka sedan var vi på detta spa i Alvesta och det var helt magiskt. Jag behövde verkligen en dag av bara lugn eftersom jag har haft ett par stressiga veckor, den dagen njöt jag av allt helt enkelt. Det här är ett spa som jag garanterat kommer besöka igen i framtiden, så bra var det. Det var nödvändigtvis inte stort och lyxigt så som andra span kan se ut, trots att det var lite mindre älskade jag det mer än de andra jag har varit på. Även personalen gjorde att hela besöket blev mycket bättre, att de var så trevliga gjorde att man fick ett bättre besök. Efter vårt besök där har jag pratat med andra i familjen samt ett par vänner om det och nästan alla har blivit intresserade av att också gå dit. Därför skriver jag idag det här inlägget så att även ni kan få veta lite mer om dem, kort sagt kan jag verkligen rekommendera detta spa i Alvesta. 


Kommentarer är stängda.