Få bra hjälp genom hemtjänst i Ronneby

Få bra hjälp genom hemtjänst i Ronneby

Hallå, hallå! Känn dig välkomnad till min blogg för ett nytt inlägg, idag är tanken att jag ska prata lite närmare om företaget 1:a Omtanken. Det är företaget som hjälper min mamma genom hemtjänst i Ronneby, därför skulle jag vilja dela med mig om min uppfattning om dem.

I dagsläget är min mamma närmare 80 år, jag skulle dock säga att hon är ganska pigg för sin ålder. Även om hon är relativt pigg behöver hon ändå en hel del hjälp, framförallt med städningen. Städningen har alltid varit svår för min mamma, hon har aldrig varit den som tar tag i städningen i första hand. Det har bara blivit värre med åldern då hon ibland får ont i kroppen ju mer hon rör på sig och utför en del rörelser. I början hjälpte jag och mina bröder henne ganska mycket, med till slut blev det för mycket för oss också. Det ledde i sin tur till att vi valde att ta kontakt med det här företaget i hopp om att de kunde hjälpa mamma genom hemtjänst i Ronneby. Tur som vi hade så kunde de hjälpa mamma, och de var mer än glada över att få stå till tjänst. Sedan dess har vi inte behövt prioritera bort något för att hjälpa mamma, utan hon har fått all den hjälpen hon behöver medan vi kan ta hand om allt vi behöver göra. Mamma är otroligt glad och tacksam över den hjälpen hon får från dem, genom hjälpen från dem slipper hon överanstränga sin gamla kropp. Personligen kan jag verkligen rekommendera det här företaget till er ifall ni eller någon i er närhet behöver hjälp genom hemtjänst i Ronneby, jag tror även min mamma och mina bröder håller med mig om det.


Kommentarer är stängda.