Samtalsterapi i Härnösand

Samtalsterapi i Härnösand

God förmiddag, god förmiddag! Hoppas din dag och vecka har börjat på bästa sätt, jag skulle ändå vilja försöka att göra det lite bättre genom att skriva det här inlägget. Det ska handla om företaget Maria Viklund och den hjälpen jag har fått därifrån genom samtalsterapi i Härnösand.

I min familj har det alltid varit lite kaos, både när jag var liten men även nu när jag har kommit upp i ålder och skapat min egen familj. Det har varit sjukdomar, bråk, psykisk ohälsa med mera. Som ni kanske märker har det alltid varit något som stått i vägen för att jag ska må helt perfekt. Många stunder har varit bra men de stunderna som har varit sämre har helt enkelt tagit över. Under hela den här tiden har jag inte heller riktigt känt att jag har haft någon att prata med, vilket har gjort att jag har burit allt inom mig. Av erfarenhet har jag lärt mig att det är lättare att hantera saker och ting när man pratar om det, därför har det varit väldigt jobbigt för mig när jag inte har kunnat prata om allt som har hänt i mitt liv. På senare dagar har det varit väldigt viktigt för mig att hitta någon jag kan prata med, det slutade i samtalsterapi i Härnösand. Det har verkligen gett mig jättemycket att börja prata med någon på djupet, jag har även fått vägledning för hur jag ska gå vidare i livet. Allt det här företaget har gjort för mig har verkligen hjälpt mig att komma framåt istället för att bara så och trampa på samma ställe i livet, vilket har gjort att jag idag är en mycket gladare person som är nöjd med livet. Jag tycker verkligen att alla borde ha någon att prata med, oavsett om det är en vän, familjemedlem eller en främling på samtalsterapi i Härnösand.


Kommentarer är stängda.