Som att en sten har lättat från bröstet

Som att en sten har lättat från bröstet

Tjenare, hallå, hej! Hoppas du mår bra en fin dag som denna och dessutom är taggad på ett nytt inlägg, tanken är att jag idag ska skriva om Vhe Intuition. Det är till dem jag i dagsläget går för samtalsterapi i Linköping och jag skulle gärna vilja dela med mig om mina tankar kring det.

Att gå på samtalsterapi innebär inte alltid att man har massa problem, i mitt fall är det bara att jag vill ha någon som jag kan prata om allt med. Jag har aldrig känt att jag har haft någon som jag kan prata fullt ut med, det har gjort att jag har burit mycket inom mig. På senare tid har jag märkt att det verkligen påverkar mig, på ett negativt sätt. Att inte kunna prata om allt med någon är väldigt jobbigt och jag har faktiskt känt mig ganska ensam även om jag har folk runt omkring mig. Det fick mig att leta upp ett företag som erbjöd samtalsterapi i Linköping, det var så jag hittade Vhe Intuition. Därefter började jag gå till dem för att prata ut, vilket har påverkat mig väldigt mycket åt det positiva. Det har gjort att jag kan lätta på alla mina känslor och verkligen prata ut om allt, så lättad som jag känner mig idag har jag aldrig känt mig. Helt ärligt känns det som att en sten har lättat från bröstet, det jag aldrig har kunnat säga är stenen som äntligen har försvunnit. Jag kan nog inte beskriva hur skönt det känns men det finns nog några av er som kan relatera till det. Hur som helst tycker jag verkligen att ni borde vända er till dem för samtalsterapi i Linköping ifall ni bara vill prata ut med någon eller om ni faktiskt har problem som ni vill prata om med någon. 


Kommentarer är stängda.